Taťána Gregor Brzobohatá: PRAVDA o miminku s Ondřejem!

Kuchařová, Taťána 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 11:24

Současný babyboom v českém šoubyznysu určitě zaznamenala i Taťána Gregor Brzobohatá, která se sice touží stát maminkou, zatím ale nepřišel ten pravý čas. Nezměnila náhodou během karantény názor?

Se slavnými Češkami, které otěhotněly, se v posledních měsících doslova roztrhl pytel, a tak se podobným otázkám logicky nevyhnou ty zadané, ale bezdětné. Právě mezi ně se řadí Taťána Gregor Brzobohatá.

Letos v červnu to budou už čtyři roky, co překrásná modelka a hudebník ze slavné umělecké rodiny uzavřeli sňatek v kostele na pražském Strahově. Doposud si ale vystačili jen ve dvou. Hodlají na tom výhledově něco měnit?

„Asi ještě ne, ještě to chvíli vydržím,“ řekla dvaatřicetiletá modelka dle webu idnes.cz v pořadu Showtime. Rozhodně to ale neznamená, že by snad manžel Ondřej nebyl ten pravý. V karanténě se naopak utvrdili v tom, že se mají rádi.

„Musím říct, že nám toto období prospělo. Bylo to hezké a příjemné vstávat každý den v klidu s tím, co si asi dnes uděláme k obědu a jaký film si pustíme,“ dodala Miss World roku 2006, která se teď pozvolna vrací k práci.

Témata: Taťána Kuchařová Ondřej Brzobohatý