Martin Maxa ve vězení? Policie si došlápla na známého zpěváka!

Martin Maxa

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. února 2018 17:01

Martin Maxa může skončit ve vězení. Policie ho obvinila poté, co v Moravské Třebové na svatomartinských slavnostech údajně napadnul ženu a postaršího muže.

Vše začalo loni v listopadu. Zpěvák Maxa se účastnil trhů v Moravské Třebové, kde měl údajně napadnout ženu a postaršího muže. Zpěvák vše popřel a vyšetřování považoval za útok na svou osobu.

"Moc dobře nechápu, co vyšetřují, ale je to jejich věc. Já myslím, že se to vyšetřuje především proto, že jsem Martin Maxa. Kdyby to byl kdokoliv jiný, tak se nic nevyšetřuje a všechno je úplně jinak," řekl pro Top Star.

Nyní se ale ukázalo, že policie vznesla obvinění. "V souvislosti s tímto případem jsme obvinili šestapadesátiletého muže z přečinu výtržnictví a porušování domovní svobody," uvedla pro magazín tisková mluvčí policie Lenka Vilímková.

Pokud bude zpěvák odsouzen, hrozí mu až několikaleté vězení. "Nyní probíhají procesní úkony v trestním řízení a případ nadále vyšetřujeme. V případě prokázání viny u soudu hrozí muži až tři roky odnětí svobody," dodala Vilímková.

Zpěvák a herec Maxa ale celý případ komentovat odmítnul. "Nebudu se k tomu vyjadřovat," uvedl.

Témata: Martin Maxa