Karel Gott (†80) na tom dřel do posledních sil! Kdy to uvidí fanoušci?

Karel Gott natáčí s Olgou Špátovou dokument 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 13:23

Karel Gott nikdo nechtěl zklamat fanoušky a i v době, kdy už nevystupoval, pracoval do posledních sil, aby mohl lidem ještě něco nabídnout. Jak to vypadá s jeho posledními velkými projekty?

Přesně před rokem v těchto dnech informoval Karel Gott své fanoušky na sociálních sítích o tom, že má za sebou 38. natáčecí den dokumentárního filmu o svém životě. „Tentokrát z Hamburku, mimo jiné i s mým německým manažerem Maxem Kaminským,“ prozradil tehdy lidem, na co se mají těšit.

Mistrovi příznivci se však slíbeného dokumentu stále ještě nedočkali, v poslední době je kolem něj ticho jako po pěšině. Mluví se téměř jen o prosincových vzpomínkových koncertech nazvaných Pocta Karlu Gottovi.

Poslední informace se objevily v polovině dubna, kdy v médiích padlo, že film by měl jít do kin v době prvního výročí zpěvákova úmrtí, tedy letos v říjnu. O Vánocích by pak měl běžet v televizi. Stoprocentně jisté o ale není.

Do posledních sil pracoval Gott nejenom na dokumentárním filmu, ale také na autobiografické knize, kterou sám psal. Ani tato publikace zatím není na knižním trhu k dispozici. Snad se fanoušci nakonec dočkají.

Témata: Karel Gott