Alena Šeredová: Dceři dala KRÁSNÉ JMÉNO… jako Gott!

Alena Šeredová ukázala dceru Vivienne Charlotte 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 12:06 | Aktualizováno: 21. května 2020 17:42

Aleně Šeredové se tento týden narodila vytoužená dcera, ale její jméno si s partnerem ještě několik hodin nechali pro sebe. Nakonec vyšlo najevo, že se možná inspirovali u legendárního Karla Gotta.

Jak vás stars24.cz včera informoval, Alena Šeredová se stala trojnásobnou maminkou. Ve dvaačtyřiceti letech porodila svého třetího potomka, ale vyčerpaná po porodu neprozradila téměř žádné další podrobnosti.

Ve slovech „vítej, princezno“ se sice zrcadlila její touha mít po dvou synech vysněnou holčičku, ale její jméno v úterý na sociálních sítích nepadlo. Fanoušci české krásky si museli ještě několik hodin počkat do středečního dopoledne.

Dnes se totiž na jejím instagramovém profilu objevila fotografie Šeredové s dítětem v náručí a partnerem za zády. Doplňovala ji dvě slova. „Vivienne Charlotte,“ prozradila rodačka z Prahy jméno novorozené dcery.

Třetí dítě má jiného tatínka než první dvě. Zatímco oba syny má kráska s fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem, holčičky se dočkala až se současným partnerem, italským miliardářem Alessandrem Nasim.

Témata: Alena Šeredová