Iveta Bartošová: Slovensko v šoku! Zfalšovaná závěť a zuřící Rychtář!

Iveta Bartošová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 17:55 | Aktualizováno: 21. května 2020 19:24

Před několika dny si Česko připomínalo Ivetu Bartošovou, letos od její smrti uplynulo už šest let. Nejnovější informace nakonec doputovaly i na Slovensko, kde se nestačí divit tomu, co se stalo.

Se zpožděním si na Slovensku všímají toho, co se u nás dělo na konci dubna, kdy uplynulo už šest let od tragické smrti Ivety Bartošové (†80). „Osudným se jí stal vztah s Josefem Rychtářem, během kterého začala mít psychické problémy. Ty byly hlavní příčinou sebevraždy,“ píše slovenský web zivot.pluska.sk.

Server píše, že vdovec Rychtář nyní zuří kvůli šokujícímu odhalení o závěti zpěvačky. Domenico Martucci prozradil, že jeho maminka ji milovala jako svoji dceru, a tak se před lety rozhodla sepsat závěť Bartošové, aby její syn dostal sto procent dědictví. Českému notáři pak tvrdila, že ji sepsala sama Iveta během pobytu v Itálii, kde ji schovala do šuplíku.

Tato informace pořádně hnula žlučí Josefu Rychtářovi. Ten prý od začátku věděl, že Martucciho matka lže. Bartošová podle něj nemusela psát závěť, protože Arturovi vše odkázala v předmanželské smlouvě.

Artur prý zdědil veškeré Ivetiny nemovitosti včetně klíčku od trezoru, kde měla šperky. „Já věděl, že když před šesti lety začala prohlašovat, že našla Ivetinu závěť, lže,“ cituje server Rychtářova slova.

Témata: Iveta Bartošová Josef Rychtář Domenico Martucci