Mahulena Bočanová potvrdila rozchod: Takhle žít nemůžu!

Mahulena Bočanová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 14:43

Mahuleně Bočanové se dlouho dařilo tajit přítele a teď také rozchod s ním. Sama herečka nakonec přiznala, že s tajemným Petrem už pár nějaký čas netvoří. V čem byl problém?

V souvislosti s loňskou svatbou kolegů Jiřího Langmajera a Adély Gondíkové vyšlo najevo, že má Mahulena Bočanová přítele. Sama ale k oltáři namířeno nemá. „Ne, u mě už svatba opravdu nehrozí,“ řekla webu prozeny.blesk.cz a zničehonic potvrdila rozchod.

„I když se pořád máme rádi, v březnu jsem to musela ukončit. Potřebuji vedle sebe člověka, na kterého je spolehnutí a který mi bude oporou. A to Petr, bohužel, nebyl. Připadal mi jako moje druhé dítě, ztřeštěné a roztomilé. Takhle já žít nemůžu,“ vysvětila s dovětkem, že to není žádná tragédie.

Oblíbená herečka byla opravdu zamilovaná, na partnera ale postupem času měnila názor. „Byli jsme spolu dva roky a z lásky jsem vydržela fakt hodně. V tomhle směru měl Petr obrovské privilegium, takhle trpělivá jsem nebyla s nikým,“ konstatuje.

Sama navíc nevěřila, že by ho mohla změnit. „S Petrem to bylo jinak. Ale ve dvaapadesáti člověka nepředěláte. Nemůžu ho mučit, aby žil úplně jiným životním stylem. A on mě taky nezmění. Radši budu žít sama než řešit neustále něčí nespolehlivost,“ uzavřela to Bočanová.

Témata: Mahulena Bočanová