Anička Slováčková se nevídá s rodiči? Strach z nákazy!

Anička Slováčková s bratrem a rodiči 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 9:48

Anička Slováčková na sebe stále musí dávat pozor, zvlášť pak v době, kdy se i v Česku šíří nový koronavirus. Herečka a zpěvačka přiznala, že dokonce významně omezila kontakt s rodiči.

Anička Slováčková už má za sebou významnou část léčby rakoviny prsu, během které se jistě opírala o podporu rodiny, v níž ovšem nejsou úplně ideální vztahy. Snad ani není třeba připomínat, že její matka a otec spolu už nějaký čas nežijí.

Talentovaná herečka a zpěvačka přiznala, že kvůli oslabené imunitě nemohla trávit moc času s maminkou Dádou Patrasovou. „Byla teď nastydlá a nechtěla jsem od ní něco chytit, takže jsme se viděly málo,“ prozradila webu blesk.cz.

Čím tedy dcera slavných rodičů momentálně vyplňuje čas? „Ale spíš se snažím odpočívat, jsem s kočičkami, hraju hry, občas jedu na chalupu, kde jsem s tátou a s bráchou. Ale jen minimálně, protože se bojíme, abychom se vzájemně nenakazili,“ uvedla.

Tatínek Felix Slováček si o ni ale dělá starost prakticky neustále. „Táta mi každý den volá, jako opravdu každý den, a ptá se, zda jsem v pořádku, jestli něco nepotřebuju. Zároveň já se ptám zase jeho,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová Felix Slováček