Pravda se ukáže? Návštěva Dominiky Gottové na policii má šokující dohru!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 9:10 | Aktualizováno: 19. května 2020 18:51

Dominika Gottová neváhala navštívit policejní stanici, ale trestní oznámení nakonec nepodala, i když si to přála. Její návštěvě na služebně má ovšem zajímavou dohru. Ukáže se nakonec pravda?

Dominika Gottová v posledních dnech potvrdila svůj záměr podat trestní oznámení na Miroslava Kolodzieje, který ji na několik měsíců ubytoval u sebe a tehdejší partnerky Šárky Rezkové, pak se ale kvůli vyjádřením do médií dost rozkmotřili. Jenže napoprvé nepochodila.

Policisté jí údajně řekli, ať si věc vyřeší Dominika s příslušným médiem. Takový přístup považuje za skandální i Kolodziej. „To přece není možné, aby se tohle stalo! Vyzývám GIBS, aby situaci prošetřila. Trestní oznámení má právo člověk podat na jakékoliv služebně a v jakoukoliv hodinu,“ řekl webu ahaonline.cz.

Kolodziej byl původně přesvědčen, že dcera legendárního Mistra na policii nepůjde, protože se domníval, že je natolik soudná, že trestní oznámení nepodá. Podle svých slov má ještě připravený „trumf v rukávu“.

Ten nejspíš bude muset použít, protože Dominika hodlá jít na jinou služebnu, kde už se nechce nechat odbýt. „Udělám to během tohoto týdne, ale mám náročnou práci, takže to musím časově sladit! Ale jedno vám řeknu – Šárka s Mirkem u mě nadobro skončili. Ty lži, co v posledních týdnech vypustili do světa, jsou nehorázné,“ svěřila se Gottová serveru.

Témata: Dominika Gottová