Agáta Prachařová: Bez servítek o rozvodu s Jakubem!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 12:10

Agáta Prachařová se nebojí použít opravdu silná slova, když mluví o rozvodu s manželem Jakubem, který se stále ještě nepodařilo dotáhnout úplně do konce. To už má přitom za sebou další dva rozchody.

Agáta Prachařová minulý týden potvrdila rozchod s posledním přítelem Markem a při té příležitosti dostala dotaz na manžela Jakuba, se kterým se snaží rozvést. O manželství prohlásila, že je to stoprocentně „naprosto uzavřená věc“.

Podle webu týdeníku Sedmička v sobě dvojnásobná maminka celou tuhle záležitost dlouho řešila a rozhodně se s tím nesmiřovala lehce. Svěřit se o tom prý měla fanouškům při chatu na instagramovém profilu.

„Bolelo to strašně dlouho. Strašně dlouho jsem byla nešťastná. Měla jsem ale tu výhodu, že jsem mohla odjet za mámou do Izraele a vypadnout z Čech, protože tady byl nějaký mediální tlak,“ cituje ji web sedmicka.tyden.cz.

Agáta už se s tím podle svých slov dokázala srovnat. „Už to nebolí, ale trvá to dlouho. Říká se, že trvá půlku vztahu zapomenout na toho druhého člověka. A říká se, že rozvod se dá přirovnat ke smrti, takže asi tak,“ dodala Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař