Dominika Gottová v koncích? Policie s ní pořádně vyběhla!

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 8:35

Všichni se báli, že to jednoho dne přijde. Dominika Gottová se v posledních dnech dostala do křížku s policií. Strážci zákona s ní ale pořádně vyběhli. Jak se k nim dcera Karla Gotta vlastně vůbec dostala?

Dominika Gottová se před časem pustila do slovní války se zpěvačkou Šárkou Rezkovou a jejím bývalým partnerem Miroslavem Kolodziejem a konflikt s lidmi, kteří jí po návratu do Česka nabídli střechu nad hlavou, se rozhodla řešit opravdu rázně.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka hrozila, že podá trestní oznámení, i když Kolodziej moc nevěřil tomu, že by to opravdu udělala. Jablkem sváru bylo jeho tvrzení, že sváděla šestnáctiletého syna jeho někdejší snoubenky.

Gottová něco takového kategoricky odmítá. „Nikdy se nic takového nestalo! Dominika jsem nesváděla, absolutně to odmítám. Líbí se mi starší a vyzrálejší muži, co bych dělala s šestnáctiletým?“ vysvětlila webu ahaonline.cz. Policisté pro ni ale pochopení neměli.

„Pan policista mi řekl, ať si to vyřídím s portálem, který tuhle lež napsal a také s šiřitelem této lži a dal mi na sebe vizitku. Úplně se mnou zametl, asi se mu nechtělo pracovat. Trestní oznámení lze podat na každé služebně, takže to udělám jinde a snad budu úspěšnější,“ dodala Dominika.

Témata: Dominika Gottová