Co na to děti? Alice Bendová shodila plavky a hned bylo co vysvětlovat!

Alice Bendová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. května 2020 18:18

Alice Bendová občas provokuje fanoušky vyzývavými fotkami, tentokrát jen vyměnila pláž na Tenerife za bazén u sebe doma. Když ale shodila plavky, měla některým lidem hned co vysvětlovat.

Alici Bendové odjazkživa nedělá žádný problém na sociálních sítích odhalit o něco víc, než co bývá zvykem u většiny uživatelů. Fotografii, na které shodila plavky, si neodpustila ani tento týden.

„Zdravím z dnešního otužování, voda je ale proti vzduchu docela teplá, tak se válím v trávě. Pak skočíme na školu, oběd (fakt úplně nevím co budu po stopadesáté vařit), pak ven na pampelišky slepicím a čeká nás výletík na farmu pro maso, sýry a mléko,“ napsala na instagramu.

I když mnoho fanoušků fakt, že si z toho Alice nic nedělá, kvituje, najdou se lidé, kteří se nad nahotou pozastavují. „Nahoře bez. No nevím, co na to děti,“ napsal oblíbené herečce jeden z diskutujících.

Bendová však měla připravenou odpověď, která všechny odzbrojila. „Jsme (v rámci domova a počasí) nudisté, takže už je to pro ně nuda,“ odpověděla.

Témata: Alice Bendová