Josef Laufer: Každý den v nemocnici se s ním prý děje tohle!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. května 2020 15:40 | Aktualizováno: 18. května 2020 16:55

Josef Laufer je dál v nemocnici a jeho zdravotní stav zůstává bohužel neměnný. Zajímají se o něj přitom i na Slovensku. V tamních médiích se objevily informace o tom, co se s ním každý den děje.

Už přes dva měsíce leží Josef Laufer po operaci v umělém spánku v jedné z pražských nemocnic. Rodina, přátelé i fanoušci, ti všichni zatím marně čekají na nějakou dobrou zprávu o jeho zdravotním stavu.

O slavného zpěváka se zajímají i na Slovensku, kam vždy jezdil také s oblibou koncertovat. Slovenský server cas.sk píše o problémech s výživou. „Josef může ve vážnějších případech ztratit až 300 gramů aktivní svalové hmoty denně,“ píše zmíněný web.

Podle serveru to u Laufera může být už 18 kilogramů svalů, o které již mohl během pobytu na nemocničním lůžku přijít. Celkově má lidské tělo v průměru kolem 24 až 30 kilogramů svalů. 

Herce a zpěváka postrádají nejen v divadle, kdy doufají, že se dá dohromady na premiéru muzikálu pro děti, na kterém se autorsky podílel, ale také ve filmu režiséra Tomáše Magnuska.

Témata: Josef Laufer