Měla to být definitivní tečka? Ulice čelí po návratu do TV nedůvěře diváků!

seriál Ulice 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. května 2020 11:50 | Aktualizováno: 19. května 2020 13:30

Nekonečná Ulice bojovala s nedůvěrou některých diváků už v době před koronavirovou krizí, než zmizela z obrazovek. Teď se na Novu vrací a produkci nejspíš čeká pořádná šichta. Získá si seriál fanoušky zpět na svou stranu?

Epidemie koronaviru výrazně zasáhla také do programu jednotlivých tuzemských televizních stanic. Zmizely dokonce i pořady, které patří neodmyslitelně ke každému všednímu dni. Takový byl i případ Novy a nekonečného seriálu Ulice.

Vznikl sice jeden „karanténní“ speciál, běžné natáčení však bylo obnoveno až v tomto týdnu, což produkce nezapomněla oznámit na facebookové stránce seriálu. Soudě podle reakcí fanoušků je ale kolem návratu mnoho nejasností.

Jedna z divaček kupříkladu narovinu uvedla, že si myslela, že se televize rozhodla už dále nenatáčet a půjde o „definitivní tečku“ za Ulicí. Naprostá většina lidí je ale za návrat na obrazovky ráda, protože televize teď prý nic kloudného nedávají.

Mnoho diváků se však těžce smiřuje s koncem herečky Terezy Bebarové v seriálu, o kterém vás stars24.cz informoval. V diskuzi dávají najevo svou nevoli, dívat se ale většinou hodlají i nadále.

Témata: seriál Ulice tv seriály seriály Tereza Bebarová