Andrea Pomeje: Překvapivá slova o potratu!

Andrea Pomeje 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. května 2020 9:58

Andrea Pomeje se zdráhá říct, jestli ještě někdy bude chtít dítě. V těchto dnech ale překvapila fanoušky vážně míněnými slovy o potratu. Opravdu řekla tohle?

Andrea Pomeje vychovává dceru Aničku se svým přítelem Petrem Plačkem, otcem holčičky je ovšem již zesnulý herec Jiří Pomeje (†54). I když se do toho ona nijak nežene, často se řeší, jestli si pořídí další dítě se současným partnerem.

Sympatická černovláska nyní prozradila, že má problém s pilulkami proti početí. „Hormonální antikoncepce je jeden z důvodů, proč lidi berou antidepresiva nebo proč holky nemůžou otěhotnět! Pro mě jako pro ženu se to zdá mnohem horší zákrok do těla než potrat,“ řekla podle webu blesk.cz.

S názorem na antikoncepci se sice svěřila, rozhodně ho ale nikomu nevnucuje. „Je to můj subjektivní názor. Ale jakékoli sáhnutí do hormonů je velký problém, protože hrají v těle neskutečnou roli,“ vysvětlila.

Naposledy se o těhotenství v souvislosti s dýdžejkou spekulovalo o Velikonocích. „To není těhotenské břicho, ale kachna, knedlík a štrůdl!“ reagovala tehdy Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje