Agáta Prachařová: Dvacet let stačilo! S tímhle je konec!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. května 2020 9:19

Život Agáty Prachařové opět doznává velkých změn. Dvojnásobná maminka se před nedávnem rozešla s posledním přítelem, rozhodla se však i k dalšímu zajímavému kroku. Chce se zbavit něčeho, co k ní patřilo posledních 20 let.

Agáta Prachařová v posledních dnech prožívá další turbulence v osobním životě. Ani druhý vztah od rozpadu manželství s Jakubem Prachařem nedopadl. Nejde ale zdaleka o jedinou velkou změnu v jejím životě.

Dvojnásobná maminka přiznala, že se po 20 letech s tímto zlozvykem rozhodla skoncovat s kouřením. „Snažím se přestat. Všichni v karanténě přibírají, protože žerou, tak já přiberu, protože nebudu kouřit,“ řekla webu super.cz.

„Kouřila jsem krabičku denně. Snažím přestat úplně, teď jsem tak na třech cigaretách denně. Snažím se hlídat, nepřibrala jsem nic. Jsem teď na proteinové stravě, takže se přibírání vlastně ani nebojím. A hlavně, všechno vyběhám kolem dětí,“ vysvětlila moderátorka.

Zároveň nepřipouští možnost, že by u ní nedávný rozchod spustil stres, který by opět zaháněla cigaretami. „Jsem úplně v pohodě, žádné stresy. Takže určitě neplánuju znova začít kouřit dvacet denně,“ dodala Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová