Karel Voříšek: KOLAPS oblíbeného moderátora!

Karel Voříšek 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 17:20 | Aktualizováno: 18. května 2020 11:05

Karel Voříšek dělá velice náročnou práci v médiích, před časem ale přiznal, že se zhroutil právě ve chvíli, kdy se těšil, jak si odpočine. Co hrozného se oblíbenému moderátorovi přihodilo?

Karla Voříška vídáme jako moderátora zpráv už pěknou řadu let, on se však už profiluje také jako spisovatel. Loni vydal knihu Žij teď, o které povyprávěl ve vysílání Českého rozhlasu, o cestě do jedné exotické země. 

„Ta knížka popisuje naši cestu po Indii, moji a mého partnera Vládi. Přičemž ajurvéda je věda o životě, která nás má přimět zamyslet se nad sebou a především nás naučit, jak mít rádi sami sebe,“ svěřil se dle webu rozhlas.cz.

Když byl v Indii poprvé, těšil se na odpočinek a relax, postihl ho ale svým způsobem kolaps. „Dá se říct, že jsem se z ajurvédy nejdřív zhroutil. Když jsem tam přijel, tak se ta moje evropsky upachtěná mysl postavila na zadní. Najednou jsem si začal říkat, co já tady budu dělat, vždyť bych toho měl tolik stihnout,“ popsal moderátor.

„Když o tom člověk čte nebo mluví, tak to neznamená, že se to hned naučí. Ale dá mu to směr přemýšlení. A je jasné, že je to trénink na celý život,“ říká nyní Voříšek.

Témata: Karel Voříšek