Charlotte Gottová: Nepochopitelné přání Ivany?! Co z té holky bude…

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 11:01 | Aktualizováno: 17. května 2020 19:55

O Charlotte Gottové není moc slyšet, což hodně trápí fanoušky jejího tatínka, kteří doufali, že bude do budoucna dělat slavnému příjmení čest právě ona. Nedávno ale vyšlo najevo, že přání vdovy Ivany může být jiné...

Budoucnost Charlotte Gottové se po loňském veleúspěšném duetu Srdce nehasnou s tátou Karlem Gottem (†80) zdá být jasně nalajnovaná ve stopách Mistra. Nyní je však hlavně v rukou maminky.

Vdova Ivana Gottová se od října, kdy Gott podlehl vážné nemoci, snaží držet obě jejich dcery stranou pozornosti. Nedávno však prosáklo, že by se Charlotte snad měla objevit na prosincových vzpomínkových koncertech.

Na zajímavou věc si však nedávno vzpomněla Dominika Gottová, jejíž vztahy s Ivanou jsou přinejmenším napjaté. V době, kdy spolu ještě obě dámy vycházely o poznání lépe, však měla zaznít zajímavá slova. 

„S Ivanou jsme si rozuměli, skládala mi komplimenty, jak jsem krásná a inteligentní, že by si přála, aby z Charlottky vyrostlo děvče jako já,“ svěřila se dle webu pluska.sk. Teď už si Ivana nejspíš nic takového nepřeje.

Témata: Charlotte Gottová Ivana Gottová