Vendula Pizingerová: Víme, jak tajila těhotenství!

Vendula Pizingerová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 14:39 | Aktualizováno: 15. května 2020 22:03

Naprostým překvapením pro většinu lidí bylo nedávné oznámení o těhotenství Venduly Pizingerová, protože by něco takového asi jen tak někoho nenapadlo. Jak se jí podařilo vše utajit?

Prvního máje zaskočila Vendula Pizingerová celé Česko, když oznámila, že je v 48 letech opět těhotná. Jen o několik dní dříve vyšel na webu denik.cz rozhovor, ve kterém o tom nemluvila ani v náznacích. Vesele naopak vyprávěla o tom, jak zvládá život v karanténě.

Chválila si třeba, že má více času na domácnost. „Jak teď často svítí sluníčko, tak jsem si všimla, že tu mám i pavučiny. To, co obvykle nevidím, protože nejsem tolik doma, nyní nelze přehlédnout. Takže zjišťuju, že nemám úplně stoprocentně uklizeno,“ práskla na sebe.

Vdova po hudebním skladateli také prozradila, jaké měli s manželem Josefem plány. „Právě v těchto dnech jsme měli být v Rejkjavíku. Byl to dárek od manžela k mým narozeninám a v plánu bylo během týdne projezdit Island křížem krážem,“ svěřila se.

„Jsem teď ráda, že máme u domu alespoň zahradu, protože ani na chalupu už nejezdíme. Nechceme cestovat, když by lidé v téhle době cestovat neměli,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová