Milan Drobný zuří: V hudbě není úcta a slušnost, přátele jsem neměl! Došlo i na Gotta!

Milan Drobný, český zpěvák a producent.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 11:24 | Aktualizováno: 16. května 2020 19:38

Milan Drobný si v poslední době sám pošramotil pověst, když moc mluvil o Karlu Gottovi. Kritikou do vlastních řad si s největší pravděpodobností moc nepolepší. Co se mu nelíbí v hudební branži?

„Naše branže byla vždy džungle, ale teď je to ještě horší. Proto jsem mezi kolegy ani neměl moc přátel,“ prohlašuje dle slovenského webu pluska.sk Milan Drobný, o kterém bylo poslední dobou slyšet především kvůli sporu s Karlem Gottem (†80). „S ním jsem se přátelil od začátku naší kariéry,“ připomíná.

Při popisu současné situace v šoubyznysu si nebere servítky. „Mezi kolegy už nepanuje žádná slušnost ani úcta. Úplně se to vytratilo. Dělají to peníze,“ nešetří kritikou.

Nehorázné sumy dostávají podle Drobného i hudebníci bez talentu. „Často vyletí kapela, která umí ‚prd‘, ale má manažery, kteří jí zabezpečí slávu. Často zpívají a hrají na playback a berou milion korun za koncert,“ tvrdí zpěvák.

„My jsme měli tři stovky za vystoupení a museli jsme se neustále vzdělávat. Když jsme měli v divadle Semafor v deset zkoušku, v devět jsme už všichni stáli nastoupení před režisérem. Zkoušeli jsme nejen písně, ale i jak se správně pohybovat na jevišti, jak poděkovat, i jak se vhodně poklonit před diváky. Tento kumšt je už minulost,“ stýská si Drobný.

Témata: Milan Drobný