Iva Janžurová o dluzích kvůli koronaviru: Bude toho hodně!

Janžurová, Iva

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 9:35

Herce zasáhla pandemie koronaviru opravdu výrazně, protože ze dne na den přišli o výdělky. Se situací se musela popasovat i legendární Iva Janžurová. Slavná herečka nyní promluvila o dluzích.

Příští týden oslaví Iva Janžurová devětasedmdesáté narozeniny, jenže v době, která jí osobně zrovna nesvědčí. Není divu, že v souvislosti s opatřeními proti koronaviru mluví o dluzích. Nemyslí přímo výplatní pásku, na které se ovšem situace jistě rovněž podepsala.

„Těch dluhů vůči divákům bude hodně. Pevně doufám, že je všechny nahradíme,“ svěřila se dle webu blesk.cz. Zároveň si posteskla, že poslední dva měsíce trpí, protože si připadá, že se „ulejvá a je za školou“.

Legendární herečka si udržuje přehled o zrušených představeních. Nechyběla jen na jevišti Národního divadla, ale také ve Studiu Dva nebo na zájezdech ve Frýdku-Místku a v Hranicích. Vypadá to však, že navzdory svým slovům úplně nezahálí.

„Trošku něco píšu. Trošku asi uspořádám to, co jsem dřív nestíhala. A za trest si zopakuju celý text Audience u královny,“ prozradila Janžurová.

Témata: Iva Janžurová