Přemek Forejt: Tajný románek s Ochotskou?!

Přemek Forejt 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 13:13 | Aktualizováno: 14. května 2020 16:06

Kuchaře Přemka Forejta proslavila role porotce v pořadu MasterChef. Možná i díky tomu si jej začaly všímat krásné a známé ženy. Jak to bylo s jeho "tajným" románkem s Michaelou Ochotskou?

Michaela Ochotská žije od rozpadu manželství s Lukášem Rosolem turbulentní život. S tenistou se občas pohádá na sociálních sítích kvůli tomu, že on shledává některé její fotky jako moc vyzývavé. Zajímavé je to však také s hledáním nového partnera.

Loni na někdejší televizní moderátorku prasklo, že by někdo takový měl existovat. Michaela měla podle tehdejších informací randit s policistou z Bruntálu. V posledních týdnech se ale v médiích psalo o jejím tajném románku s kuchařem a porotcem soutěže MasterChef Přemkem Forejtem.

„S Přemkem jsme kamarádi. Nic bližšího tam teďka není. A já se o soukromí stejně nebavím, střežím si ho. Ale opravdu jsme jen přátelé, jsme oba Moraváci. Bydlíme kousek od sebe, tak se vídáme,“ mlžila dle webu extra.cz Ochotská.

To samotný Forejt byl sdílnější, když připustil, že mezi nimi k něčemu došlo. „Párkrát jsme se viděli, nějaké rande proběhlo. Ale nevyšlo to. Beru to jako uzavřenou kapitolu. Nebylo to nic vážného. Nerad se bavím o soukromí a jsem rád, že to skončilo,“ řekl zmíněnému serveru.

Témata: Přemek Forejt Michaela Ochotská