Pavlína z MasterChef: Dívala se na sebe a zhrozila se! Je to strašný!

Pavlína Lubojatzky 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 11:25

Nejrozporuplnější účastnicí právě probíhající řady soutěže MasterChef je bezpochyby Pavlína Lubojatzky. Některé útoky na její osobu jsou daleko za hranou. Ona sama ale nyní připustila, že nemusí být příjemné se na ni v televizi koukat.

I po včerejší epizodě pokračuje v show MasterChef soutěžící Pavlína, která rozděluje diváky soutěže na dva nesmiřitelné tábory, přičemž její kritici jsou o dost hlasitější. Ona sama přiznává, že se při sledování pořadu tak trochu zhrozila. V životě jí prý nic nenastavilo větší zrcadlo.

Podle ní je tlustá čára mezi „Pavlínou z MasterChefa“ a „Pájou“, která pořad sleduje doma z gauče a přeje si, aby už nezaznělo z jejích úst žádné sprosté slovo. „Vždyť je to strašný. Jedna věc je důležitá, a to je to, že já jsem nikdy nebyla zlá na lidi v soutěži ani jinde. Maximálně nadávám na sebe, na to, co jsem pokazila, nebo na situaci,“ řekla pro Nova Plus.

„Pochopila jsem, že nebudu asi úplně stavěná na kameru, ale s tím už se nedá nic udělat. Já musím říct, že před MasterChefem jsem, jak byl rok dlouhý, nebrečela. Neměla jsem nějak důvod. Najednou v téhle soutěži je to taková veliká emocionální horská dráha, že jsem se tomu neubránila,“ přiznala.

Zatím největší vlna kritiky se na ni snesla po vítězství ve výzvě o nejlepší bagetu, kterou začal nabízet jeden tuzemský řetězec. Zatímco nesouhlasné či vulgární vzkazy by snad ještě mohla přejít, přání smrti už jsou podle ní za hranou. S tím je možné jen souhlasit!

Témata: Pavlína Lubojatzky MasterChef