Tajemná Dominika Gottová: Schovává se před Rezkovou?!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 10:10

Dominika Gottová působí během slovní války se Šárkou Rezkovou a jejím bývalým snoubencem velice tajemným dojmem. Skoro to vypadá, že se před nimi začala schovávat. Život v Praze si totiž představovala jinak.

O Dominice Gottové je v posledních dnech zase hodně slyšet. Pustila se totiž do slovní války se Šárkou Rezkovou a jejím expartnerem Miroslavem Kolodziejem, kteří ji na několik měsíců ubytovali po jejím návratu do Česka, a zatím se nedá konstatovat, že by měla navrch.

Zdá se, že zvýšená mediální pozornost jí nedělá dobře. Naznačoval to už Kolodziej, když před pár dny prohlásil, že nejstarší dcera legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) téměř nevychází z domu. Těžko říct, jak to zjistil, od pravdy ale nebyl daleko.

Podle informací webu expres.cz v úterý opustila dům jen jednou jedinkrát. Vyrazila si do nikterak vzdálené čínské restaurace, aby si tam obstarala něco k snědku. Identitu skrývala nejen tmavou rouškou, ale i černými slunečními brýlemi.

Gottová se přitom podle vlastních slov těšila, až si po přestěhování do Prahy konečně bude více užívat volného času. Je pravdou, že to nejprve zkomplikovala opatření proti šíření koronaviru, teď už jí v tom ale v podstatě nic nebrání.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková