Agáta Prachařová po posledním rozchodu: Šokující slova! Přestala…

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2020 21:57

Agáta Prachařová je opět nezadaná, nevyšel jí ani druhý vztah od rozpadu manželství. Po posledním rozchodu pronesla poměrně šokující slova. S čím podle svých slov přestala?

Z velkých společných plánů, které vyhlašovala ještě před pár dny, sešlo. Jak vás stars24.cz informoval, Agáta Prachařová včera potvrdila rozchod s posledním přítelem Markem, a to necelé dva týdny po prvním máji, svátku lásky.

Lásku si bude moderátorka a někdejší modelka zase vyjadřovat jen se členy rodiny, především se svými dětmi. Jeden její zvláštní komentář o rozchodu ale přesto budí pozornost. „Prostě to nevyšlo, ale o to lépe vypadám,“ řekla Agáta webu blesk.cz.

„Přestala jsem jíst, jsem hubená a cítím se skvěle. Vlastně musím říct, že po rozchodech vždy vypadám dobře, rozchody mi sluší,“ dodala Prachařová, která si evidentně z rozpadu dalšího vztahu velkou hlavu nedělá.

Slova o tom, že přestala jíst, mohla některé lidi vyděsit. Agáta se ale před časem odhodlala k odvážnému kroku. „Od 22. dubna 2020 do 22. dubna 2021 jsem se rozhodla udělat roční detox… žádné vepřové, žádná mouka, žádný alkohol, žádný umělý cukr… Tak schválně,“ uvedla na instagramu.

Témata: Agáta Hanychová