Karel Gott (†80): Slovákům neuniklo, co je ve hře!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2020 21:09

Sousedům na Slovensku neuniklo, že je možné získat do vlastnictví věc, která patřila legendárnímu Karlu Gottovi. Málokoho by přitom napadlo, že právě něco takového měl. O čem je řeč?

Jak vás stars24.cz v dubnu informoval, na prodej je auto, které mělo svého času místo v garáži u legendární vily na Bertramce, kde dlouhá léta žil Karel Gott (†80). Inzerát se objevil na internetovém bazaru, soukromý prodejce z Jablonce nad Nisou tam prodává Škodu Fabii první generace vyrobenou v roce 2001, která podle všeho patřila Mistrovi.

Až nyní si toho všimli i u sousedů na Slovensku, kde je také spousta fanoušků legendárního zpěváka a tím pádem potenciálních zájemců. Zprávu o prodeji „škodovky“ od Gotta přinesl web pluska.sk.

„Věci po slavných lidech se vždy prodávaly za závratné sumy. Příkladem toho je i starší model z české automobilky, který v minulosti patřil legendárnímu Karlovi Gottovi. Prodávající si je plně vědom toho, komu auto kdysi patřilo. Nabízí ho za 30 tisíc eur. Podle odborníků by se mělo prodávat od 600 do 2500 eur,“ píše se v článku.

Prodejce dokonce zveřejnil dokument, který potvrzuje, že prvním majitelem vozu byl opravdu Gott. Sedí jméno, adresa jeho bydliště i datum narození, což jsou všechno obecně známé informace.

Témata: Karel Gott