Jágr přispěl k jeho "vyhazovu": Bude to konec kamarádství?

Petr Větrovský 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2020 13:03

S Jaromírem Jágrem by se chtěla kamarádit spousta lidí, poštěstí se to ale jen pár vyvoleným. Patří k nim třeba promotér Petr Větrovský, ze kterého se měl stát moderátor. I kvůli Jágrovi z něj ale nakonec nebude.

„Na CNN Prima News mě nečekejte,“ oznámil dnes dopoledne na instagramu Petr Větrovský. Kamarád legendárního hokejisty Jaromíra Jágra měl na nové zpravodajské stanici moderovat pořad Showtime, ale nakonec nebude. Pro televizi jsou problémem jeho ostatní pracovní závazky.

Určitě zklamaný moderátor tvrdí, že od začátku všem říkal, že pro něj bude role promotéra či producenta vždy prioritou. „Nejdříve to nebyl problém, ale na poslední chvíli přišla žádost s ohledem na kodex CNN, abych opustil svou roli opustil či výrazně omezil,“ píše na sociální síti.

Větrovského prý celá situace mrzí, protože poznal skvělý kolektiv. Postoji televizní stanice prý v principu rozumí, avšak upozornil na to, že přístup k problému nebyl konzistentní. Nakonec se ukazuje, že za předčasný konec může tak trochu i samotný Jágr. Právě pro něj totiž připravuje jednu akci.

„Naše projekty, na kterých se podílím pro mě budou skutečně vždy prioritou, proto pro mě žádost o omezení byla neakceptovatelná. Chystáme letos velké věci, např. Noc s legendou s Jaromírem Jágrem, nebo koncerty s Bonnie Tyler,“ připomněl Větrovský.

Témata: Petr Větrovský Jaromír Jágr