Vendula Pizingerová má obavy? Na manžela je zvědavá!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2020 11:33

Vendula Pizingerová před necelými 14 dny oznámila, že čeká miminko. Jelikož to není poprvé, dalo by se čekat, že není důvod mít obavy. Ona si ale přinejmenším jednou věcí není jistá.

Prvního máje zaskočila Vendula Pizingerová celé Česko, když oznámila, že je v 48 letech opět těhotná. Se současným manželem Josefem o tom samozřejmě věděli již dříve, ale nějaký čas si to nechali pro sebe a radovali se z toho sami.

Zatímco vdova po hudebním skladateli má s mateřskými a rodičovskými povinnostmi velké zkušenosti, on ještě vlastního potomka nemá. „Věřím, že všechno bude v pořádku a jsem zvědavá na Josefa,“ přiznala Vendula dle webu idnes.cz v pořadu Showtime.

Pizingerová si teď neodváží hodnotit, jak bude její muž novou roli zvládat. „V roli tatínka si ho zatím nedokážu moc představit. Ale když vidím, jak se chová ke Kubovi nebo jak strašně miluje psy, tak věřím, že bude dobrý táta,“ dodala.

Prezidentka Kapky naděje má čtrnáctiletého syna Jakuba se zesnulým skladatelem Karlem Svobodou (†68). Již v roce 1996 se jim narodila dcera Klárka, která v pouhých 4 letech zemřela kvůli vážné nemoci.

Témata: Vendula Pizingerová