Simona Krainová už je na to stará? Fotka ze Dne matek budí vášně!

Simona Krainová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2020 10:56

Simona Krainová na Den matek vytasila fotografii z archivu, která vzbudila na sociálních sítích velké vášně. Modelka si o sobě mohla třeba přečíst, že je "na to moc stará". Tenhle názor ale nesdílely všechny fanynky.

Simona Krainová se v neděli na Den matek pořádně odvázala, když na instagramovém profilu odhalila archivní foto z kalendáře, který před lety nafotila. Na snímku toho na sobě moc neměla, ostatně podívat se můžete sami.

Jak už to tak na sociálních sítích bývá, spousta lidí si pod rouškou anonymity neodpustila kritiku, třeba jí připomínali, co je za den. „Už je na to stará. I kdyby měla nevím kolik plastik a vymodelovane tělo. Jsou tu mnohem mladší a přirozeně krásné. Jako před lety bývalá i ona. Toto je už jen křeč,“ napsala jedna taková hrdinka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova), Kvě 10, 2020 v 10:34 PDT

Slavnou modelku to ale nemuselo nijak zvlášť mrzet, protože spousta žen jí vyjádřila obdiv. „Jsi nejvíc sexy máma, a věřím, že tví kluci budou akorát pyšní na svou mámu a to tělo, které vlastní a maká na něm celý život! Tak proč ho neukázat, nerozumím tomu,“ vzkázala jedna z fanynek.

„Úžasná matka a právě na Den matek se hodí – poukazuje jen na skutečnost, že dobrá matka nemusí být jen neupravená žena u sporáku, ale že to jde i jinak,“ ohodnotila fotku jiná fanynka ze Slovenska.

Témata: Simona Krainová