Josef Laufer: Slovensko v šoku! Je tohle možné?

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2020 8:28 | Aktualizováno: 13. května 2020 19:06

Zdravotní stav osmdesátiletého Josefa Laufera zajímá i jeho fanoušky na Slovensku. I k nim doputovaly nejnovější zprávy, podle kterých jedna z nejbližších osob neví, co zpěvákovi je. Je tohle doopravdy možné?

Osmdesátiletý Josef Laufer dál zůstává v jedné z pražských nemocnic, jeho pobyt tam se po nedávné operaci dál neplánovaně protahuje. Lékaři ho po zákroku museli uvést do umělého spánku a zatím jej stále neprobudili. Uplynuly přitom už téměř dva měsíce.

I na Slovensku zaujala čtenáře a média nejnovější informace z okolí slavného zpěváka. I u našich sousedů se diví tomu, že jedna z nejbližších osob ani po několika týdnech neví, co přesně s Lauferem je.

„S nemocnicí komunikuje jen dcera Ester, která závažnost otcova zdravotního stavu matce záměrně tají. Protože jeho manželka už v minulosti překonala syndrom toxického šoku, rozhodla se ji Ester takto chránit a záměrně jí zatajit vážný stav manžela,“ píše web cas.sk.

Irena Greifová dle serveru věří, že její muž je zcela v pořádku. Tvrdí to i novinářka a překladatelka Lena Jiránková, podle které „je přesvědčena, že to s Lauferem není vážné a že se jen zotavuje po operaci“.

Témata: Josef Laufer