Veronika Žilková se dočkala: Symbolicky na Den matek!

Veronika Žilková s maminkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 15:22

Veronika Žilková se už v době pandemie koronaviru vydala na velké dobrodružství, jak by se dala nazvat cesta z Izraele do Česka. Symbolicky na Den matek si splnila to, co si předsevzala před odletem.

Veronika Žilková se nesmířila s vidinou, že by ji koronavirus mohl na delší čas znemožnit osobní kontakt s ostatními členy rodiny, a tak se rozhodla nechat manžela napospas na diplomatické misi v Izraeli a sama se vrátila do Česka.

Měla k tomu dobrý důvod – strach o pětadevadesátiletou maminku. Oblíbená herečka prohlašovala, že si ji vezme k sobě domů a zůstane s ní, dokud ji maminka bude potřebovat. Jenže po příjezdu do země ze zahraničí ještě musela absolvovat povinnou čtrnáctidenní karanténu.

Symbolicky o víkendu, kdy se slavil Den matek, se konečně viděli. Žilková se na instagramovém profilu pochlubila nejprve společnou fotkou, pak ještě maminku zvěčnila s vnukem Kryšpínem a při sledování mše na počítači.

Žilková se pro setkání s maminkou opravdu obětovala. Absolvovala totiž opravdu strastiplnou cestu z Izraele domů přes běloruský Minsk a bavorský Mnichov, která jí zabrala přes 16 hodin.

Témata: Veronika Žilková