Anička Slováčková o boji s rakovinou: Kdy se jí konečně uleví?

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 13:27

Anička Slováčková už mnoho měsíců bojuje s rakovinou, léčba už se snad konečně blíží ke zdárnému konci. Sympatická herečka a zpěvačka nyní prozradila, kdy se jí osobně konečně uleví.

Anička Slováčková má za sebou velkou část léčby rakoviny prsu, kterou u ní lékaři odhalili v loňském roce. Už má za sebou celý cyklus chemoterapií i následný operační zákrok. Razítko na vítězství nad zákeřnou nemocí ale stále ještě nemá.

„Mně se doufám uleví, až mi moje lékařka řekne, že jsem zdravá a všechna léčba s tím spojená bude za mnou,“ svěřila se nadaná herečka a zpěvačka webu blesk.cz, která na sebe musí dávat pozor kvůli oslabené imunitě.

Ve střehu navíc bude muset být nejspíš už navždy, což si sama dobře uvědomuje. „Vždycky už asi budu trošku v pozoru, když půjdu na kontrolu, protože člověk už to znovu nechce zažít. A riziko, že se to vrátí, nejspíš je, jinak by kontroly nebyly,“ konstatuje.

Dcera slavných rodičů také přiznala, že se sama sebe ptala, proč nemoc postihla zrovna jí. „Hodně dám na psychosomatiku, takže jsem příčiny, proč se mi to přihodilo, hledala i tímto směre. Ta léčba je hrozně náročná, a kdo by dokázal být psychicky v pohodě 24 hodin denně po celou dobu, tak je borec,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková