Misska Renata Langmannová je TĚHOTNÁ!

Renata Langmannová oznámila těhotenství 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 12:10

Den matek využila někdejší Česká Miss Renata Langmannová k velkému oznámení na sociální síti. V třiatřiceti letech je blonďatá kráska poprvé těhotná, a to už pěkných pár měsíců. Dlouho se jí to dařilo tajit.

Na Den matek jsme se dozvěděli, že se maminkou brzy stane i jedna slavná Češka. Modelka Renata Langmannová je v 33 letech poprvé těhotná, oznámili to společně s manželem Ondřejem Novotným, který je známý ze světa sportu, na sociální síti.

„Když je ten Den matek,“ napsala kráska k příspěvku na instagramu. Nechyběla u toho fotografie s partnerem a odhaleným bříškem, dalším snímkem se na svém profilu pochlubil Novotný. Oba dva ihned obdrželi mnoho gratulací.

Renata mezi tzv. hashtagy schovala slovní spojení „den 148“, čímž prozradila, že je už v šestém měsíci těhotenství. Ano, opravdu se jí tuto radostnou věc podařilo tak dlouho tajit před okolním světem.

Langmannovou, rodačku z Ivanovic na Hané, proslavilo vítězství v České Miss. V soutěži krásy kralovala v roce 2006 v pouhých 19 letech.

Témata: Renata Langmannová