Rezková rázně: Gottová asi nejedná sama za sebe! Hlídali jsme, jestli dýchá!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. května 2020 15:55 | Aktualizováno: 9. května 2020 22:04

Spor, který vede Dominika Gottová a zpěvačka Šárka Rezková, nabírá na obrátkách! Podle Rezkové je možné, že Gottová nejedná za sebe, ale někdo ji vede!

Rezková tvrdí, že vše rozpoutal její rozhovor do publikace Můj táta Karel, ve kterém otevřeně promluvila o tom, jak těžké bylo soužití s Gottovou. "Ona přestala naslouchat, že má problém s alkoholem a léky, a my ve strachu, že by se mohlo s Dominikou něco fatálního stát, jsme museli jít s pravdou ven," řekla Expresu.

Nepopírá, že od ní čekala odvetu. "Něco jsem čekala, že se proti tomu ohradí. Ale taky jsem si zároveň myslela, že se nad našimi slovy s Mirkem zamyslí," dodala.

Pro Aha uvedla, že Gottová asi nejedná za sebe. "Dominiku zřejmě někdo vede. Nerozumím tomu," domnívá se. Se svým expartnerem Miroslavem také v minulých dnech popsal pikantnosti ze života s ní, například incident se zapálenou cigaretou.

"Ruply nám nervy, tedy spíše Mirkovi. A měli jsme hlavně strach, abychom ji tady nenašli mrtvou. Chodili jsme ji kontrolovat, jestli dýchá," dodala.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková