Jaromír Jágr připustil šokující věc: Tohle nikdo nechtěl slyšet!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. května 2020 9:43 | Aktualizováno: 11. května 2020 11:52

Český hokej si bez Jaromíra Jágra po letech zábavy, kterou nám tento slavný sportovec přinášel, moc neumíme představit. Legendární hokejista ale nyní připustil šokující věc. Vrátí se ještě na led?

Jaromír Jágr jen před několika dny překvapil, když přiznal, že na své bývalé partnerky nedá dopustit, protože problém vedoucí k rozpadu všech jeho dosavadních vztahů byl prý na jeho straně. Přesto není pochyb o tom, že o něj přinejmenším některé ženy mají dál zájem.

U legendárního hokejisty měl ale v posledních měsících jednoznačně navrch hokej. Teď, poté co uplynulá sezona skončila předčasně, ale není jasné, jestli se ještě ukáže na ledě.

„Musím říct, že jsem se ještě nerozhodl, jestli budu hrát, nebo ne. Upřímně musím říct, že jsem minulou sezonu trochu podcenil. Podcenil jsem ji z toho důvodu, že jsem hrál s větší váhou než bych měl hrát,“ řekl Jágr v rozhovoru v pořadu Showtime na CNN Prima News.

Na hokej to prý bylo hrozně moc. „Proto jsem nepodával takový výkony, který jsem mohl odevzdávat,“ vysvětlil Jágr, který i beztak v 38 extraligových duelech nasbíral 29 kanadských bodů. „Hokej se posunul do větší rychlosti, proto mě to trochu limitovalo,“ dodal.

Témata: Jaromír Jágr