Roky po smrti Ivety Bartošové vyšel najevo PODVOD: Rychtář nechápe!

Iveta Bartošová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. května 2020 12:35 | Aktualizováno: 9. května 2020 9:41

Kolem tragické smrti Ivety Bartošové není klid ani po šesti letech. Až v těchto dnech vyšel najevo podvod s falešnou závětí, který zvedl ze židle vdovce Josefa Rychtáře. Co vzkázal těm, kteří se k tomu hlásí?

Na konci dubna uplynulo šest let od tragické smrti Ivety Bartošové pod koly vlaku v pražské Uhříněvsi. Sympatická blondýnka chybí i Italovi Domenicu Martuccimu, jednomu z mnoha jejích partnerů v posledních letech života. Právě on přišel v těchto dnech se šokujícím odhalením.

Martucci prozradil, že jeho maminka zpěvačku milovala jako svoji dceru, a tak se před lety rozhodla sepsat závěť Bartošové, aby její syn dostal sto procent dědictví. Českému notáři pak tvrdila, že ji sepsala sama Iveta během pobytu v Itálii, kde ji schovala do šuplíku.

Tato informace pořádně hnula žlučí vdovci Josefu Rychtářovi. Ten prý od začátku věděl, že Martucciho matka lže. Bartošová podle něj nemusela psát závěť, protože Arturovi vše odkázala v předmanželské smlouvě. 

Artur prý zdědil veškeré Ivetiny nemovitosti včetně klíčku od trezoru, kde měla šperky. „Nechápu, jak se k takovému podvodu může vůbec někdo přiznat!“ nebral si Rychtář dle webu blesk.cz servítky.

Témata: Iveta Bartošová Josef Rychtář Domenico Martucci