Michal David má za sebou pořádný trapas! Takhle pohořel na Slovensku!

Michal David

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. února 2018 14:58

Michal David vystoupil v Bratislavě na velkolepém koncertě, při kterém se mu stala nejhorší noční můra všech zpěváků. Na pódiu před fanoušky zapomněl text. To ale nebylo ani zdaleka vše.

Na narozeninovém koncertě slovenského country zpěváka Allana Mikuška vystoupila celá řada hostů. Mezi nimi například František Nedvěd, Vašo Patejdl a také Michal David.

"My už se známe opravdu dlouho. To, že mě oslovil, bylo i z toho důvodu, že ví, že mám rád country,“ řekl David slovenskému TopStaru.

V rámci oslavy si poté David s Mikuškou společně zazpívali tři písně. Chtěl bych žít, Nonstop a Nejsi sám, zcela novou píseň, kterou dvojice složila spolu.

Vůbec poprvé tak mohli fanoušci slyšet tento song naživo, zároveň to ale vypadalo, že se jej nedočkají. "No, ale já neznám text,“ oznámil publiku David.

V těchto chvílích většinou zpěvákům pomůže čtečka umístěná na pódiu, nastal ale druhý problém. Ani v ní se text nenacházel.

Následně se vyplnila nejhorší noční můra každého zpěváka. Zapomenutý text a žádná nápověda. Začalo proto horečnaté shánění textu, během kterého se David divákům omlouval s tím, že píseň vznikla tři dny zpátky a ještě ji nezná.

Oba zpěváci čekali na tablet s textem, který ale nepřicházel, a tak se zachraňování situace chopil sám Mikušek, který vyprávěl historky o seznámení obou zpěváků.

Ani poté ale tablet s textem nikdo nepřinesl. David proto musel skladbu odzpívat z kusu papíru, na kterém byl text napsán ručně.

Témata: Michal David Slovensko