Richard Krajčo: Fanynkám ukázal bratra i svoje „nádobíčko“!

Richard Krajčo 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 11:10

Richard Krajčo se snaží udržet kontakt s příznivci i v době, kdy se spolu nemohou potkávat na koncertech. Tentokrát se herec a hudebník rozhodl ukázat fanouškům bratra, jenže nechtíc ukázal i něco jiného.

Richard Krajčo se ani v době, kdy ho opatření proti šíření koronaviru zavřela doma a znemožnila mu vystupovat s kapelou Kryštof, nenechal připravit o radost ze života. Dokonce našel hned několik způsobů, jak se v karanténě realizovat.

Kupříkladu objevil taje sociální sítě Tik Tok, která je populární především mezi mladými lidmi. Zde se zúčastnil výzvy, v níž se uživatelé snaží co nejvěrněji napodobit archivní snímek. Frontman oblíbené skupiny se takhle vrátil do dětství.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Richard A Karin Krajčovi (@richard_a_karin), Kvě 4, 2020 v 9:35 PDT

Fanouškům takhle představil mladšího bratra Radka, se kterým si jsou podobní téměř jako vejce vejci. Příznivcům se krátké video moc líbilo, především ženy si v něm však všimli i jednoho zajímavého detailu.

Jedna z fanynek se rozhodla svérázně zhodnotit Krajčův oděv. „Neměli by pro chlapy vyrábět tepláky v šedé barvě. Rýsují se jim tam velmi znatelně pindíni,“ napsala. „Fakt?“ reagoval nevěřícně herec a zpěvák.

Témata: Richard Krajčo