Jiřina Bohdalová: Jedinečné narozeninové přání od milované dcery!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 9:19 | Aktualizováno: 7. května 2020 21:18

Jiřina Bohdalová oslavila na začátku května už 89. narozeniny a mezi gratulanty pochopitelně nechyběla milovaná dcera Simona Stašová, která na sociální síti připomněla, jak to mamince zamlada náramně slušelo.

Jiřina Bohdalová před několika dny oslavila 89. narozeniny, vzhledem k tomu, co se děje, jí ale nijak zvlášť neslavila. Kdyby však měla profily na sociálních sítích, jistě by ji potěšilo, že její dcera Simona Stašová nezapomněla a vytáhla roztomilou archivní fotku s maminkou, kterou zveřejnila na sociální síti.

Hvězda legendární komedie Pelíšky v posledních týdnech střežila maminku jako oko v hlavě, webu idnes.cz dokonce přiznala, že legendární herečce není dovoleno vycházet z domu. Všichni ale doufají, že se situace brzy uklidní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Simona Stašová (@simonastasova), Kvě 3, 2020 v 3:24 PDT

Bohdalové by její přátelé rádi přichystali výjimečnou oslavu kulatých devadesátin, které bude mít v příštím roce. Její dvorní režisér Zdeněk Zelenka přišel se „šíleným“ nápadem ji uspořádat v pražské O2 aréně.

Sama herečka serveru extra.cz potvrdila, že letos nic slavit nechtěla, v roce 2021 by si to ale ráda vynahradila. „Nebudu. Opravdu nebudu, protože čekám na příští rok. To bude až to kulatý. Člověk by tu rád ještě byl,“ nechala se slyšet.

Témata: Jiřina Bohdalová Simona Stašová