Těhotná Monika Bagárová: Poslední zpověď před porodem!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 15:40

Monika Bagárová už je v pokročilém stádiu těhotenství a porod prvorozeného potomka je opravdu za rohem. Co má sympatická zpěvačka na srdci těsně před ním?

O Vánocích oznámila Monika Bagárová, že s přítelem Makhmudem Muradovem, zápasníkem MMA, čekají miminko. Po více než čtyřech měsících se blíží moment, kdy holčička přijde na svět. Na jinak drobounké zpěvačce je to samozřejmě vidět.

„Za poslední dva týdny mi obrovsky narostlo bříško, nestačím se divit, jak je velké. Teď mám celkově patnáct kilo nahoře. Vůbec nechápu, kam ta kila šla. Vidím to jen na bříšku a možná se trochu dalo do tvářiček. Snad už naberu jen maximálně kilogram, víc ne,“ řekla webu extra.cz.

Někdejší účastnice a nynější porotkyně SuperStar je prý přesto schopná udělat řadu věcí a byla by nerada, kdyby ji někdo musel obskakovat. Maminka jí ale všemožně pomáhá. „Už se nemůžu tolik namáhat, tělo by mi to ani nedovolilo, hodně rychle se unavím a zadýchám,“ přiznala.

Sympatická zpěvačka už tedy vyhlíží termín porodu. „Těhotenství začíná být náročné, ale zvládly to všechny ženy, tak to zvládnu taky. Nevím, na čem jsem, jak to bude. Když to je poprvé, je to lehce stresující,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová