Nele Boudové zase ujely nohy: Další trapas!

Nela Boudová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 15:05

Nela Boudová v posledních dnech a týdnech poutá pozornost víc než kdy dřív, za což může především kauza s rouškou překrývající intimní partie. Známá herečka už má však na kontě další trapas.

Když se Nele Boudové před několika dny rozjely nohy na fotografii, kterou sama zveřejnila na instagramovém profilu, byl z toho poprask v celém Česku. Už snad ani není nutné připomínat, co na snímku (ne)bylo vidět. Nela tím způsobem protestovala proti některým opatřením proti šíření koronaviru.

Teď to navíc vypadá, že se jí na paty přilepila smůla. Když jí totiž ujely nohy – i když v jiném slova smyslu – znovu, byl z toho další pořádný trapas, kterým to opět dopracovala na stránky českých médií. Co se přihodilo tentokrát?

Známá herečka totiž patřila k účastnicím speciální „koronavirové“ přehlídky v prázdné Lucerně, kde se předváděly modely z dílny Jaroslavy Procházkové. Právě Boudové se přitom přihodilo něco, co se stává i profesionálkám v tomto oboru.

Podle webu super.cz Boudová nezvládla chůzi na vysokých podpatcích a skácela se k zemi, což potvrzují i fotografie pořízené na místě. Vzala to však s humorem, ostatně tak se vypořádala i s předchozí mediální kauzou.

Témata: Nela Boudová