Jágr na ni nedá dopustit: Podlé útoky kvůli vztahu s hokejovou legendou!

Inna Puhajková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 12:25

Po celý zbytek života se nejspíš s Innou Puhajkovou potáhne, že byla partnerkou legendárního hokejisty Jaromíra Jágra. Ona naštěstí dokáže čelit podlým a urážlivým útokům některých fanoušků.

V přestávce mezi sezónami se Jaromír Jágr rozhodl opět promluvit o ženách. Na expartnerky podle svých slov nedá dopustit. „Prostě byly perfektní, problém byl ve mně,“ svěřil se před několika dny na sociální síti.

Řadí se mezi ně také Inna Puhajková, které je dosud některými lidmi připomínáno, že se slavným hokejistou chodila, ačkoliv po ní randil ještě několik let s Veronikou Kopřivovou. Zlomyslní fanoušci na to ale nezapomněl a dávají jí to – lidově řečeno – sežrat.

Potvrzuje to komentář jednoho z nich, který se dle webu blesk.cz objevil u jedné z jejích fotografií na sociální síti. „Kde bys byla bez toho, kdybys nebyla pár let přívěskem Jaromíra Jágra. Ten mluvil o tom, že po něm jely jen zlatokopky, no fuj,“ stálo v něm doslova.

Jenže pohledná moderátorka si to nenechala líbit a hned našla způsob, jak autora komentáře upozornit na jeho nedostatky. „A představte si, kde jste mohl být vy, kdybyste se býval pořádně naučil pravopis,“ vzkázala mu.

Témata: Inna Puhajková Jaromír Jágr