Richard Genzer: Jak se na jeho těle podepsala karanténa?

Richard Genzer 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 19:31 | Aktualizováno: 6. května 2020 18:27

Richard Genzer prozradil, jak se na jeho těle podepsala povinná domácí karanténa. Nedostatek pohybu si pochopitelně vybral svou daň. Známý bavič byl naprosto upřímný.

RIchardu Genzerovi se díky účasti v taneční soutěži StarDance podařilo zhubnout a postavu si udržel i následně, kdy už v show nesoutěžil, ale naopak soudil výkony ostatních. Teď se však nijak netají tím, že kvůli karanténě zase přibral.

„Přibral jsem zatím asi pět kilo, protože není co dělat a jen se vaří a žere. Vypadám jako trabant, ale žeru jako porsche. Pak to musím všechno dát zas rychle pryč,“ řekl dle webu idnes.cz ve vysílání televize Óčko. 

Přispělo k tomu podle všeho i zranění. „Sportoval bych možná i doma, ale už měsíc mám něco s nohou. Kulhám, nosil jsem ortézu a berle, takže naposilované mám pořádně jen zápěstí,“ uvedl člen Partičky.

„Zranil jsem se v divadle při jednom z představení Kvítek mandragory, kde nosím ve své roli ženy na nohou lodičky s podpatkem. Vůbec nechápu, jak v tom ty ženské mohou chodit. Kvůli tomu, abychom je my chlapi líbali?“ prozradil Genzer.

Témata: Richard Genzer