Gabriela Koukalová už je podezřelá i fanouškům: S tímhle se máme spokojit?

Gabriela Koukalová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 13:57 | Aktualizováno: 6. května 2020 22:14

Chování Gabriely Koukalové v době, kdy se hodně mluví o budoucnosti jejího vztahu s manželem Petrem, už začíná být podezřelé i jejím fanouškům. Bude pro ně tohle vysvětlení uspokojivé?

Gabriela Koukalová se musela v posledních dnech vypořádat se spekulacemi ohledně manželství s badmintonistou Petrem Koukalem. Její prvomájový příspěvek touhu po informacích neuspokojil. Manžel na fotce zase chyběl.

Nikdo tedy neví, jestli šli opravdu od sebe, jak se spekulovalo v médiích, nebo si jen dali polibek někde v soukromí. Někdejší úspěšná biatlonistka do něj ale nechává své příznivce nahlédnout čím dál častěji.

Třeba včera měla kreativní odpoledne. „Alias kdo si maluje, nezlobí. Miluju, když mám čas se pustit do věcí, které mě baví, jako třeba teď!“ okomentovala to. Vzápětí ale musela čelit dotěrným dotazům od fanoušků.

Jeden z nich poukázal na to, že je poslední dobou „podezřele aktivní“ na sociálních sítích. Co na to Gabriela řekla? „Přiznám se, že jsem k tomu měla donedávna trochu odpor. Ale asi tomu přicházím na chuť,“ vysvětlila Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová