Michaela Kuklová překvapila: S rakovinou NEBOJUJI!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 11:57

Michaela Kuklová před pár měsíci přiznala, že u ní lékaři odhalili rakovinu prsu. Teď z jejích úst zazněla další zajímavá slova, s nemocí prý rozhodně nebojuje. Jak to přesně myslí?

I když by to na ní nikdo nepoznal, protože je stále plná optimismu, Michaela Kuklová se již nějaký čas potýká se zákeřnou rakovinou prsu. Zdraví bylo také ústředním tématem během její návštěvy ve vysílání Českého rozhlasu.

Nemoc se zprvu během běžných preventivních vyšetření nedařilo odhalit. „Sono mi kontrolovaly tři lékařky! Biopsie už byla neomylná. A magnetická rezonance už odhalí. Přístroje nejsou stoprocentní, a to je ta informace, kterou se snažím šířit,“ řekla dle webu rozhlas.cz v pořadu Blízká setkání.

Představitelce princezny Jasněnky se také příčí, když se o ní píše, že s nemocí bojuje. „Já to slovo nikdy nepoužila. Bráním se tomu a je mi trapně vůči těm, co bojují. Já se jen léčím a věřím, že vyléčím. Proč by to nemělo dopadnout? Rakovina prsu se dnes léčí téměř ve sto procentech. Je to zbytečný strašák,“ nechala se slyšet.

„Jestli někde zůstala nějaká zatoulaná buňka, zmákne to hormonální léčba, můj imunitní systém, to že jsem v pohodě a že to tak cítím. Opravdu mám respekt, ale strach vůbec,“ ujistila Kuklová posluchače.

Témata: Michaela Kuklová