Vendula Pizingerová šokuje: Dokonce mi přáli postižené dítě!

Vendula Pizingerová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 11:20

Vendula Pizingerová se možná doteď neprobrala všemi gratulacemi, které od pátku obdržela, narazila však i na zprávy, které jí takovou radost neudělaly. Nastávající maminka prozradila, co jí někteří lidé přáli.

Vendula Pizingerová zaskočila Česko prvomájovým oznámením, že je v 48 letech opět těhotná a těší se na prvního společného potomka se současným manželem, o šestnáct let mladším Josefem. Dorazily gratulace, objevily se nevěřícné reakce. To ale nebylo všechno.

Vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi dostala i opravdu nechutné zprávy. „Dokonce někdo napsal, že by mi přáli postižené dítě,“ přiznala v pořadu Showtime nové televize CNN Prima News s tím, že většině podobných vzkazů podle svých slov nevěnovala pozornost.

Mnohem více ji zajímala reakce syna. „Kuba už je taky rád. Teda nejdřív říkal – panebože, mami, to není možný!“ prozradila Pizingerová. Sama ale nejspíš tuší, že podobně na informaci reagovalo i mnoho jiných lidí.

V rodině jsou samozřejmě všichni nadšení, že se rozroste o dalšího člena. „Já mám výhodu, že mám mladou tchyni, tak ta je nadšená. Pepova babička i moje sestřenice a všichni už se teďka tahají o hlídání a dítě ještě není na světě,“ dodala Vendula.

Témata: Vendula Pizingerová