Dominika Gottová: Pomstychtivá dcera Mistra to pořádně schytala!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 9:24 | Aktualizováno: 5. května 2020 17:40

Zdá se, že vděk Dominice Gottové nic neříká. Dcera slavného zpěváka se prý mstí Šárce Rezkové a jejímu nyní již bývalému partnerovi za to, že se jí po návratu do Česka rozhodli pomoci. Její vyjádření jsou prý ale samá lež.

Nebývá zvykem, že by muž krátce po rozchodu stál na straně bývalé partnerky, zvlášť když se objevily spekulace, že za tím mohla být nevěra. Šárku Rezkovou z ní nařkla někdejší podnájemnice Dominika Gottová. „Je to snůška lží,“ reaguje pro web expres.cz Miroslav Kolodziej.

Gottová tvrdila, že zpěvačka má romského milence. „Je to Šárčin spolužák a mimo baru v Chebu má i stavební firmu. Šárka se na něj obrátila, protože potřebovala zrekonstruovat u své maminky chatu. Začal dělat podlahy a je tam dodnes,“ tvrdí poslední partner a donedávna snoubenec Rezkové.

Toho už štve, co Gottová vypouští do světa. „Kdyby to byla pravda, ta maminka by ho už dávno vyhodila. Jediná pravda na tom je, že ten člověk je Rom. Já už nevím, jak na to reagovat,“ posteskl si.

„Dominiku vytočilo, že jsme dali rozhovor, kde jsme řekli, že usnula se zapálenou cigaretou, tak se teď mstí. Je na**aná,“ dodal naprosto upřímně Kolodziej.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková