Kdy se otevřou restaurace? „Šéf“ Pohlreich už žhaví sporáky!

Zdeněk Pohlreich 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 14:24 | Aktualizováno: 4. května 2020 20:57

Zdeněk Pohlreich bezpochyby napjatě sleduje politické dění i epidemiologickou situaci v zemi, na obojím totiž závisí jeho byznys. Slavný kuchař už však potvrdil, že se na otevření restaurací připravuje.

Restaurace, hospody, bufety a kavárny mají podle plánu otevřít 11. května s obsluhou přes výdejní okénko, v provozu mohou být také venkovní zahrádky. Vnitřní prostory se původně měly otevřít o dva týdny později, tedy v pondělí 25. května. Vzhledem k očekávanému konci nouzového stavu je však možné, že se otevřou už o týden dříve.

Jedním z nejslavnějších, možná dokonce tím vůbec nejslavnějším restauratérem v Česku je Zdeněk Pohlreich, který se v posledních týdnech angažoval ve věci vládní pomoci pohostinství. S kolegy také vařil pro složky integrovaného záchranného systému.

V úterý s tím ale nadobro skončí, protože se opět potřebuje věnovat svým podnikům. Na sociální síti proto oblíbený televizní kuchař, kterého proslavily pořady o „šéfovi“, odhalil své plány na tento týden.

„Ještě několik dní budeme připravovat obědy pro Vaříme nepostradatelným v Café Imperial. Jedeme na 100 %, včera jsme vydali 700 porcí! Poslední závoz je naplánován na 5. května. Poté začneme připravovat naše restaurace na znovuotevření,“ napsal na instagramu.

Témata: Zdeněk Pohlreich Restaurace