Daniel Nekonečný (†52) loni, otec dcery letos! Šoumenova „ex“ opět truchlí!

Daniel Nekonečný 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 13:57

Smutné období života prožívá v posledních měsících Zuzana Kardová, bývalá partnerka Daniela Nekonečného. S ním se loučila loni, v těchto dnech odešel na věčnost další klíčový muž. Mezi obě události se navíc vklínil vážný úraz dcery.

Když loni náhle zemřel slavný šoumen Daniel Nekonečný (†52), byla to velká rána pro jeho bývalou partnerku Zuzanu Kardovou. Ta nyní oplakává úmrtí druhého klíčového muže jejího života, kterého Daniel částečně zastoupil v roli otce její dcery Terezy.

Ivan Karda byl jejím biologickým otcem a hned napoprvé zaujme mrazivá podobnost jeho úmrtí s odchodem nekonečného. „Když zemřel Daniel, nebral telefon manažerovi, tak nechal otevřít dveře. Ivan byl také sám, na chatě, a jeho matka se mu nemohla dovolat,“ řekla Kardová webu ahaonline.cz.

V sobotu, kdy Ivana našli, už mu nebylo pomoci. „Podle lékaře zemřel tři dny předtím. Stejně jako Dan,“ připomněla Zuzana, která dobře věděla, že ho trápí dlouhodobé zdravotní potíže, především silná cukrovka.

Navzdory svým řemeslným schopnostem kvůli nemoci skončil v invalidním důchodu. „Loni na konci roku se mu hodně přitížilo, měl akutní selhání ledvin a přičítal to i velkému rozčilení z té Terezčiny hrozné autonehody,“ dodala.

Témata: Daniel Nekonečný úmrtí