Mandrage definitivně skončili? Naděje umírá poslední, tenhle vzkaz fanoušky potěší!

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 12:03

Naděje umírá poslední, utěšují se fanoušci kapely Mandrage, která před pár měsíci ukončila činnost. Jistě by si totiž přáli, aby se jejich miláčci vrátili na pódia. Slova jednoho z členů skupiny by je proto mohla potěšit.

Oblíbená kapela Mandrage odehrála počátkem roku svůj doposud poslední koncert, na kterém už nebyl na pódiu přítomen zpěvák Vít Starý, a ukončila činnost. Po nedávném vydání nového alba to pro mnoho fanoušků bylo šokující oznámení. Svítá ještě někde za horizontem naděje na návrat?

Těžko soudit. Starého budoucnost je ve hvězdách, poněvadž téměř nikdo neví, kde je mu konec. Zatímco však kytarista Josef Bolan začíná bilancovat historii úspěšné formace a chce o tom psát knihu, bubeník Matyáš Vorda nevyloučil, že by hoši mohli napsat další kapitolu.

V rozhovoru pro týdeník Téma totiž promluvil o možném comebacku. „Kamarádi jsme pořád dál, stejně jako jsme byli celých 19 let, a pokud bychom se náhodou někdy domluvili, že to obnovíme, museli bychom to chtít všichni stejně, dělat muziku dál se všemi ostatními tak, aby nás to těšilo,“ cituje Vordu web expres.cz.

Zároveň je však podle něj důležité aby se nic nedělalo na sílu, protože to v umění nefunguje. Bubeník si myslí, že hudba je především zábava, která může být i prací. Tak uvidíme…

Témata: skupina Mandrage