ODPORNÉ, trapas! Česká herečka je v zahraničí pod palbou!

Nela Boudová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. května 2020 11:35 | Aktualizováno: 5. května 2020 21:11

Nela Boudová se umí odvázat. Poté, co na sociální síti zveřejnila velice provokativní fotografie, kde si intimní partie zakryla rouškou, se zvedla vlna nevole. Tu převzala i zahraniční média, která její čin doslova nazývají jako "odporný".

Na snímku si intimní partie herečka schovala za roušku. !Tuhle fotku mají už média… Dala jsem jí tam v noci a brzo ráno ji zbaběle vymazala. 90% příznivců, 10% lidí polemizuje o vkusu té fotky," napsala k tomu na Instagramu.

Dodala, že se fotografií snaží vyjádřit svůj názor. "Jo, je to přes čáru, vidím to. Ale je to mé punkové vyjádření občanské nespokojenosti, nejen s rouškami," uvedla dále.

Její jednání část lidí ocenila, jiní jej ale odsoudili. A mezi nimi i některá média. "NIC odpornějšího jste neviděli: Česká herečka roztáhne nohy a roušku si dala na holou ... No FUJ!" uvedl například magazín Pluska.

Server Topky její čin nazval jako kontroverzní a upozornil také, že se herečka dopustila dalšího trapasu. Na veřejnost se totiž dostaly záběry z nedávné módní show, kde se Boudová "sesypala na zem jako shnilá hruška."

"Na přehlídce konané koncem dubna byla odpovědná a ve společnosti ostatních kolegyň si roušku nasadila. Herečky a jiné známé tváře se prošly po molu v sále bez diváků, přesto si roli modelek užily. Tedy, až na jeden moment. Právě Boudová při společném defilé zažila trapas. Za všechno mohou zřejmě vysoké podpatky - najednou se jí zkroutila noha a brunetka letěla k zemi," píše server.

Sama herečka pak dodala, že fotka vyjadřovala přetlak a dostala kvůli ní spoustu negativních ohlasů, kde lidé pochybovali o její normálnosti a přáli jí ty nejhorší věci.

Témata: Nela Boudová